Kontormøbler

Det er veldig viktig for oss at porteføljen vår reflekterer verdiene vi ønsker å representere. Vi har derfor brukt mye tid og ressurser på å få gode avtaler med våre tre hovedleverandører som gir oss total dekning innen møbel til arbeidsplassen.

Cube Design

Dansk design i høyeste kvalitet siden 1980

Legger enorm vekt på designet, funksjonalitet og ikke minst kvalitet i produktene.

Konseptet rundt Cube er å kunne bygge tilpassede møbler for kunden.

Svenheim

Fleksibelt design nye og spennende løsninger.

Et moderne formspråk og en solid konstruksjon som er skapt for fremtidens kontor.

Ønsker å ta menneskers behov og ønsker på alvor. Derfor er FLEXIBLE WORKSPACES selve kjernen i Svenheims identitet. Både i produkt og i arbeidsform. Leverer fleksible løsninger til store og små prosjekter.

Savo

Annerkjent svensk produsent med norske røtter

Tror på å alltid sette mennesket først, og det preger deres intuitive og innovative design. Resultatet er brukervennlighet, kvalitet og komfort som strekker seg lengre enn ergonomi. Det gjør at vi kan tilby den beste mulige sitteopplevelsen hele dagen. Hver dag.

Abstracta

Ordet lydbilde refererer til hvordan vi opplever et gitt miljø med vår hørsel. De siste årene har interessen for akustikk og lydbildet vi lever og jobber i, vokst jevnt og trutt. Dette grunnet en økende forståelse for gjennomtenkte produkter av gode materialer. 

Hos Abstracta er de veldig fornøyd med dette fordi de vet hvor viktige lydbilder er-både for vår velvære og for hvor godt vi presterer på jobb.